Experienta | Transparenţa | Exigenta

Experienta, promptitudinea si calitatea serviciilor au facut ca echipa noastra sa se dezvolte si sa se consolideze permanent, astfel incat sa asiguram solutionarea si executarea celor mai complexe spete de natura juridica.

Infiintat in anul 2004, Birou executor judecatoresc Cojocaru Bogdan Mihai pune la dispozitia dumneavoastra expertiza profesionala a unui echipe de profesionisti cu studii juridice, studii economice si personal auxiliar cu experinta practica, acumulata activ prin solutionarea unora dintre cele mai complexe dosare de executare silita din Circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti.

Asa cum legea, uzantele, dar si piata o cer, biroul nostru, situat in inima Bucurestiului, este echipat modern fiind dotat cu toate echipamentele necesare desfasurarii in conditii excelente a procedurii de executare silita prevazuta de legislatia in vigoare.

Apeland la serviciile noastre va puteti baza pe un colectiv puternic si pregatit, in cadrul caruia mai mult de jumatate dintre angajati au studii juridice ocupand pozitii de consilier juridic, precum si pe expertiza unui avocat definitiv cu o bogata experienta de peste 15 ani cu care biroul nostru are contract de colaborare. Totodata, in rezolvarea problemelor dumneavoastra va vor servi cu promptitudine atat agentii procedurali cat si personalul auxiliar.

Toti angajatii nostri au ca principal obiectiv eficienta serviciilor acordate clientilor, venind in intampinarea tuturor cerintelor acestora, activitatea biroului bazandu-se pe seriozitate, Transparenta, promptitudine, calitate si, nu in ultimul rand, confidentialitate. Ca echipa, impartasim aceleasi valori care ne ghideaza in felul in care lucram, in deciziile pe care le luam si in modalitatea in care interactionam cu clientii nostri: excelenta munca individuala dar si de echipa, ambitie, angajament si dedicare sunt valori care reprezinta promisiunea noastra catre clienti.

Portofoliul de clienti multumiti si valorile profesionale care ne motiveaza in activitatea noastra de zi cu zi ne recomanda pentru a lucra impreuna cu Dumneavoastra. Tratam cu aceeasi Exigenta, profesionalism si atentie orice client, indiferent de tipul serviciului solicitat.

“Inspiratia exista, dar trebuie sa te gaseasca muncind”Pablo Picasso

Executorul judecătoresc

In calitate de executor judecatoresc, cu o profunda intelegere a aspectelor de natura legala si a implicatiilor acestora in viata sociala si economica a individului si a entitatii economice, Mihai Bogdan Cojocaru se distinge in cadrul profesiei din care face parte prin cunostintele exhaustive in materia executarii silite, dar si de drept general, prin profunda cunoastere a sistemului juridic si a jurisprudentei in materia executarii silite din Romania, precum si printr-o tehnica juridica desavarsita si o experienta indelungata acumulata in acest domeniu.

Licentiat in 1999 al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane, dupa sustinerea examenului de admitere in profesia de executor judecatoresc in anul 2003, Mihai Bogdan Cojocaru si-a desfasurat in mod neintrerupt activitatea sa in calitate de executor judecatoresc, calitate in care ajutat numerosi clienti sa-si satisfaca drepturile.

Echipa

Mirela EFRIMConsilier Juridic & Team Leader
Tel: +40 730 025 345
Roxana GHITESCUConsilier juridic
Tel: +40 730 025 345
Diana-Valentina SUSANUConsilier Juridic
Tel: +40 730 025 345
Alexandra TACUConsilier juridic
Tel: +40 730 02 345
Bianca Andrada ICOBESCUConsilier Juridic
Tel: +40 730 025 345
Andreea MUNTEANUConsilier juridic
Tel: +40 730 02 345
Daniela COJOCARUAvocat Colaborator
Tel: +40 213 141 908
Vlad IONESCUAgent Procedural
Tel: +40 213 141 908
Mirela SAMOILAReferent
Tel: +40 213 141 908
Magdalena BRUTARUAgent Procedural
Tel: +40 213 141 908
Livia Aurelia RABOJReferent
Tel: +40 213 141 908
Bogdan FRATEReferent
Tel: +40 213 141 908
Alexandru BALANESCUAgent procedural
Tel: +40 213 141 908